За нас

Tanes jewelry постои уште од 1989 година и поседува 5 продажни локации. Располага со голем асортиман на накит изработен од италијанско сребро 925, прочуениот дијамант на нашиот град Охрид - Охридскиот Бисер кој може да биде комбиниран заедно со сребро. Како семеен бизнис, ние се гордееме со нашата работа, од асортиманот на накитот и од нашите изложбени салони. Сите наши модели се изработени за илијадници стилови и се гарантира дека се со најдобар квалитет за цената. Ние правиме бројни патувања на годишно ниво за да најдеме инспирација за дизајнот на нашите модели. Ние сме посветени да Ви помогнеме да изберете совршен накит за Вашиот вкус. ‘The pearl is the queen of gems and the gem of queens!’

‘The pearl is the queen of gems and the gem of queens!’

Play Video

Специфичност на произоди

Tanes Jewelry нуди голем асортиман на уникатен накит изработен од сребро 925 во комбинација со mother of pearl, охридски бисер и сите други полу драгоцени камења. Накитот е рачно изработен. Располага со огромен асортиман на комплети со висок квалитет во комбинација со циркон, маркизит, охридски бисер, килибар, оникс, корал, султанит, тиркис и др

Зошто Танес?

Затоа што ќе поседувате уникатен накит со висок квалитет на светски модерен дизајн.

Мисија и визија на Tanes Jewelry

Нашата мисија и визија како семен бизнис кој опстанува долго време на пзарот е да ги импресионираме и задоволимме желбите и вкусовите на нашите клиенти. Да понудиме извонреден квалитет кој е доказ за нашето долгорочно опстојување на пазарот. Нашето мото е: The pearl is the queen of gems and the gem of queens.